Agentia Bona Mia - bona - baby sitter

Home Info Familii Cerere Online Angajeaza-te Contact
Babysitting Menaj Ingrijire batrani
Scopul Nostru
Servicii
Selectie Personal
Sfaturi Utile
Cerere Online
2005-2019 Bona Mia
Created by Albert Design
Baby Sitter
Un ajutor pentru parinte

      Baby sitter sau bona, echivalentul romanesc al termenului englezesc, este persoana care este lasata cateva ore pe zi cu copilul, pentru a avea grija de el, atunci cand parintii pleaca de acasa.
      Cerintele pentru angajare difera: unele familii doresc o persoana care sa supravegheze copilul pe o perioada determinata, cat lipsesc de acasa, altii o persoana care sa completeze educatia oferita copiilor de catre familie. Pentru unele familii bona ar trebui sa combine educarea cu ingrijirea copiilor.
      In toate cazurile exista o cerinta comuna: persoana sa fie serioasa si de incredere.
      Calitatea cea mai importanta a unei bone este caracterul ei. Trebuie sa fie o persoana responsabila si afectuoasa, sa se poata descurca bland, dar ferm cu copilul. Sa stie sa se comporte cu copilul astfel incat sa-l poata tine sub control fara bataie sau asprime. Sa fie cinstita, intelegatoare si sensibila.
      Bona trebuie sa fie comunicativa, atat cu parintii cat si cu copilul; sa stie de asemenea cat si cum sa-l lase pe copil sa se socializeze cu persoanele din jurul lui; sa fie o persoana educata.
      Varsta bonei are mai putina importanta deoarece este vorba de maturitatea personalitatii si-a comportamentului, mai mult decat cea a anilor.
      Aceasta noua meserie ofera ajutor parintelui in educarea si ingrijirea copilului si nu este un inlocuitor pentru parinte. Exista riscul implicarii emotionale a copilului in relatia cu acest nou "membru" al familiei. Parintele ar putea sa incurajeze si sa sustina construirea acestei relatii, explicand copilului rolul bonei cu care trebuie sa relationeze.

Agentia BONA MIA la TVR

       Prezentarea serviciilor de babysiting ale Agentiei BONA MIA la emisiunea
"ROMANIA, ZI DE ZI"

      

Agentia Bona Mia - Recrutare si plasare personal: bona, baby sitter, menajere, ingrijire batrani, Cursuri bona
Acasa  Cerere Online  |  Parteneri  |  Contact  |  Harta Site  

eBona Senior CARE Cursuri administrator bloc Administrare imobile Bucuresti Bona Bucuresti Menajera Bucuresti
Utile:

| Ebona.ro

Servicii