Agentia Bona Mia - bona, menajera, ingrijire batrani

Home Info Familii Cerere Online Angajeaza-te Contact
Babysitting Menaj Ingrijire batrani
Bona
Menajera
Ingrijire Batrani
Cursuri ingrijire batrani
2005-2019 Bona Mia
Created by Albert Design
Scopul
Impreuna cu noi veti gasi persoana potrivita!

      BONA MIA SERVICII recruteaza si plaseaza personal pentru activitatile de baby sitter, menajera, ingrijire batrani.
      Stim cat de greu este sa angajezi o persoana care sa lucreze in casa ta. Pe langa calitatile de baza ale serviciului solicitat trebuie mai intai sa fie  o persoana de incredere, serioasa, discreta, curata si sanatoasa fizic si psihic, sa se adapteze repede la cerintele casei si sa comunice usor cu membrii familiei. Nu este deloc usor!
      Noi intelegem ca timpul Dumneavoastra este pretios. Pentru solutionarea cat mai rapida si eficienta a nevoilor si asteptarilor specifice fiecaruia dintre clientii nostri, dispunem de personal specializat, de o baza de date computerizata, in care sunt inscrise numai persoanele ce au fost admise in urma testarii psihologice, ale caror referinte si recomandari de la locurile de munca anterioare au fost verificate.

Pentru a transmite o cerere va rugam sa completati formularul
CERERE ON-LINE
Avantajul apelarii la serviciile noastre

      Siguranta - BONA MIA SERVICII iti va propune doar persoane atent selectionate si testate! Interviurile au loc la sediul Agentiei, astfel incat se elimina riscul pe care il presupune invitarea de persoane necunoscute in propria Dvs. casa, sau publicarea numarului Dvs. de telefon, risc specific pentru anunturile din ziar.
      Timpul redus - noi cautam si gasim solutia cea mai buna eliminand timpul dvs de cautare in selectarea atenta a persoanei de care aveti nevoie.
Cu o baza de date actualizata permanent cu peste 500 de potentiali angajati intervievati, verificati, testati psihologic si medical pentru posturile de bona, guvernanta, baby sitter, menajera, ingrijire batrani, din toate zonele Bucurestiului, putem satisface cererile dumneavoastra in cel mai scurt timp.
      Costul redus - Va propunem cel mai bun pachet de servicii, plata unui singur comision care acopera serviciile facute de catre Agentie, comparativ cu plata de divese taxe de vizionare si comisioane sau plata nenumaratelor anunturi in ziare in cautarea persoanei potrivite.

Agentia Bona Mia - Recrutare si plasare personal: bona, baby sitter, menajere, ingrijire batrani, Cursuri bona
Acasa  Cerere Online  |  Parteneri  |  Contact  |  Harta Site  

eBona Senior CARE Cursuri administrator bloc Administrare imobile Bucuresti Bona Bucuresti Menajera Bucuresti
Utile:

| Ebona.ro

Servicii