Agentia Bona Mia - Recrutare si plasare personal: bona, baby sitter, menajera, ingrijire batrani

Home Info Familii Cerere Online Angajeaza-te Contact
Babysitting Menaj Ingrijire batrani
Scopul Nostru
Servicii
Selectie Personal
Sfaturi Utile
Cerere Online
2005-2019 Bona Mia
Created by Albert Design
Sfaturi Utile
Angajarea unei bone devine o necesitate pentru unii parinti, si doresc o persoana care sa ingrijeasca si sa supravegheze copilul in propria casa in deplina siguranta.
Criterii de selectie a bonei.

  1. Experienta. Cauta-ti o bona care a mai avut copii in ingrijire sau experienta cu proprii copii. Alegerea unei persoane care a avut experienta in cresterea copiilor cu ceva timp in urma nu constituie un dezavantaj daca persoana are calitati deosebite pentru aceasta activitate.
  2. Comportamentul. Asigurate ca metodele bonei de ingrijirea copilului sunt in acord cu ale tale. In timpul interviului intreaba fiecare de ce ii place aceasta activitate - trebuie sa te asiguri ca isi doreste sa fie bona pentru ca ii place, si pentru ca se descurca foarte bine facand acest lucru.
  3. Disponibilitate. Intereseaza-te daca bona poate incepe sa lucreze din momentul in care vei avea nevoie de ea. Planifica din timp alegerea unei bone, astfel incit din momentul in care ea este angajata sa te simti comfortabil(a), si sigur(a) ca ai ales pe cineva de care iti place.
  4. Referinte. Intreaba fiecare bona care te intereseaza daca are referinte. Suna pe cei care i-au dat aceste referinte. Pune citeva intrebari si ia-ti notite.
  5. Salariul. In general bonele sunt platite pentru activitatea desfasurata pe parcursul unei luni, plata care se realizeaza o singura data sau de doua ori pe luna. Plata se va efectua dupa desfasurarea activitatii si niciodata in avans.

.


Pentru a transmite o cerere va rugam sa completati formularul
CERERE ON-LINE
Agentia Bona Mia - Recrutare si plasare personal: bona, baby sitter, menajere, ingrijire batrani, Cursuri bona
Acasa  Cerere Online  |  Parteneri  |  Contact  |  Harta Site  

eBona Senior CARE Cursuri administrator bloc Administrare imobile Bucuresti Bona Bucuresti Menajera Bucuresti
Utile:

| Ebona.ro

Servicii